Държаво първенство по тенис на маса в град Ямбол и коледен турнир по дартс гр.Варна

Примерна снимка за статия СЪСТЕЗАНИЕ: 01.12.2019г.
На 01.12.2019г. СКХУ „АЛФА“ участва в два турнира за хора с увреждания.Първият турнир беше Държаво първенство по тенис на маса в град Ямбол,където участваха отбори от Бургас,Сливен,София,Варна,Ямбол,Пловдив и Севлиево.СКХУ „АЛФА“ се представи отлично,като Йордан Митев завоюва златен медал в 8-ма група,а в 10-та група Валентин Маринов завоюва сребърен медал.Общо от трите държавни първенства по тенис на маса проведени през годината СКХУ „АЛФА“ завоюва 5 златни и един сребърен медал индивидуално и 2-ро място и сребърна купа отборно.
На проведеният турнир по дартс в град Варна посветен на Денят на хората с увреждания,клубът се представи с 3-ма състезатели Диян Илиев,Илиян Киселков и Ивайло Добрев.Участваха състезатели от Варна,Девня,София,Копривщица и Севлиево.В голяма конкуренция Диян Илиев завоюва сребърен медал със 61 точки,4-ти остана Ивайло Добрев 45 точки.Отборно 1-ви се класира отборът на град Девня,2-ри остана СКХУ „АЛФА“ Севлиево.
СКХУ „АЛФА“ благодари на спонсорите осигурили пътуването на участниците в последните за годината състезания-Балджиеви 91-ООД,Хелиос,бензиностанции „Ведима“.